tirsdag 2. mars 2010

Godt og blanda

Dagane går no her i førde og, vi er ikkje alltid like flinke å huske på bloggen. Men i dag er det jo tirsdag, og vi har hatt vår faste kosekveld. Då passa det bra med et innlegg!

Forrige veke skulle vi på en kjapp snophandel. Her var det alt frå bestemors tenner, til mini tennisballa! Sida Netty lika mini-ting kjøpte vi mange balla, men d viste seg å vere tyggis- usj...


Litt av snopen

Tennene va kjekke!


Netty

Men etter mykje snop forrige veke fant vi ut at no va det skjerpings. I dag har vi hatt fruktsalat!


I mårra har vi studiedag. Planen for dagen e å tørke støv, vaske golv, ta monsteroppvasken, vaske badet, få unna klesvask og sette seg ned å lese og jobbe med oppgåver.
Netty skal til legen. Ho har nemlig skjært vekk føflekken på bildet under. Litt utydelig bilde, men kanskje like greit. Eg har vore flink å stripsa og skifta plaster, og i mårra skal dei 3 stinga vekk.

Og ja, eg nevnte en monsteroppvask her. Netty har greidd å bli forkjøla og e ganske slapp om dagen, og eg blir trøtt kvar gong eg ser på den. Derfor har det no hopa seg opp litt, hehe. I mårra e det ingen unnskyldning, vi har fri og det e visst "min tur å ta oppvasken"..Ellers er det vel ikkje mykje nytt å fortelle. Vi ventar i spenning på eksamensresultat og svar på søknad om praksis. Desse kjem i neste veke......

1 kommentar:

  1. Hei! Her var det ganske mykje å lese i dag Netty og Birga.
    Fint at dokke er aktive å skrive nye ting..( innlegg)
    så flinke jenter som gjer så masse ting på en dag(( tørke støv, vaske golv, ta monsteroppvasken, vaske badet, få unna klesvask og sette seg ned å lese og jobbe med oppgåver.)))

    SvarSlett